סלט תפוזים ותמרים

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן בישול: 40 דקות

זמן קירור: שעה

מצרכים:

1 קג' תפוזים

6 תמרים 75 גר' שקדים מולבנים

50 גר' סוכר

2 כפות רום בקרדי

1 קורט קינמון

200 מ"ל מים

אופן ההכנה:

בסיר קטן מביאים לרתיחה את המים עם הסוכר במשך חמש דקות ומצננים.

מקלפים את התפוזים (כשלמעשה מגיעים לבשר הפרי) פורסים את התפוזים לפרוסות דקות תוך סילוק הגלעינים.

חותכים את התמרים לחצי לאורך ומוציאים את הגלעין. פורסים את התמרים לרצועות דקות.

שמים את השקדים במחבת ומקפיצים אותם עד שהם מזהיבים.

יש להניח את פרוסות התפוזים ואת רצועות התמרים בקערת הגשה.

מוסיפים לסירופ הפושר את הרום והקינמון ומערבבים. שופכים את הסירופ מעל הפירות. מכניסים את הקערה לקירור. לפני ההגשה מפזרים מעל את השקדים.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן