סלט ראצ'ל

4 מנות

זמן הכנה: 20 דקות

חומרים:

2 תפוחי גראן סמיט חתוכים לפלחים דקים

125 גר' סלק מבושל וחתוך לפלחים

75 גר' סלרי אמריקאי

12 אגוזי מלך

300 גר' אנדיב (עולש)

כף חרדל דיז'ון

3 כפות שמן

 1 כף חומץ בין יין

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

רוטב וינגרט: בקערה מערבבים סלט, מערבבים יחד את החרדל, החומץ והשמן.

ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

קוצצים את הסלרי לג'וליאנים ומוסיפים לקערה.

מניחים את פלחי התפוחים וסלק מעל. את עלי האנדיב חותכים לרצועות עבות ומניחם מעל. מערבבים ומתקנים את התיבול.

קוצצים באופן גס את אגוזי המלך ומפזרים מעל לסלט.

לפני ההגשה מערבבים.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן