סלט ראצ'ל

4 מנות

זמן הכנה: 20 דקות

חומרים:

2 תפוחי גראן סמיט חתוכים לפלחים דקים

125 גר' סלק מבושל וחתוך לפלחים

75 גר' סלרי אמריקאי

12 אגוזי מלך

300 גר' אנדיב (עולש)

כף חרדל דיז'ון

3 כפות שמן

 1 כף חומץ בין יין

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

רוטב וינגרט: בקערה מערבבים סלט, מערבבים יחד את החרדל, החומץ והשמן.

ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

קוצצים את הסלרי לג'וליאנים ומוסיפים לקערה.

מניחים את פלחי התפוחים וסלק מעל. את עלי האנדיב חותכים לרצועות עבות ומניחם מעל. מערבבים ומתקנים את התיבול.

קוצצים באופן גס את אגוזי המלך ומפזרים מעל לסלט.

לפני ההגשה מערבבים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 133
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן