סלט מנגו, אבוקדו וגרעיני רימון

4 מנות

זמן ההכנה: רבע שעה

מצרכים

2 מנגו

2 רימונים

2 אבוקדו

50 מ"ל רום

100 גר' סוכר

מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

 יש לפרוס את המנגו ואת האבוקדו לפרוסות דקות.

מניחים אותן בקערת הגשה ומוסיפים את גרעיני הרימון.

מפזרים מעל סוכר. זולפים מעל את מיץ הלימון ואת הרום.

מניחים במקרר לפחות שעה.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 134
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן