סלט מנגו, אבוקדו וגרעיני רימון

סלט-אבוקדו-מנגו-ורימונים-מוקטן

4 מנות

זמן ההכנה: רבע שעה

מצרכים

2 מנגו

2 רימונים

2 אבוקדו

50 מ"ל רום

100 גר' סוכר

מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

 יש לפרוס את המנגו ואת האבוקדו לפרוסות דקות.

מניחים אותן בקערת הגשה ומוסיפים את גרעיני הרימון.

מפזרים מעל סוכר. זולפים מעל את מיץ הלימון ואת הרום.

מניחים במקרר לפחות שעה.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 125
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן