סלט מנגו, אבוקדו וגרעיני רימון

4 מנות

זמן ההכנה: רבע שעה

מצרכים

2 מנגו

2 רימונים

2 אבוקדו

50 מ"ל רום

100 גר' סוכר

מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

 יש לפרוס את המנגו ואת האבוקדו לפרוסות דקות.

מניחים אותן בקערת הגשה ומוסיפים את גרעיני הרימון.

מפזרים מעל סוכר. זולפים מעל את מיץ הלימון ואת הרום.

מניחים במקרר לפחות שעה.

 

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן