סלט אטריות עם אבוקדו וסלמון מעושן

סלט אטריות עם אבוקדו וסלמון מעושן
מצרכים ל: 6 מנות
זמן ההכנה: חצי שעה
זמן בישול: לפי הוראות יצרן
מצרכים:
300 גר' אטריות מסוג פרפלה
6 פרוסות סלמון מעושן
2 אבוקדו
מיץ מלימון אחד
מצרכים לרוטב:
3 כפות חומץ יין קסרס או יין פטל
2 כפות עירית קצוצה
9 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
בסיר מרתיחים מים עם מלח. כשהמים רותחים, מוסיפים את האטריות ומבשלים אותם לפי הוראות היצרן. כשהאטריות מוכנות, מסננים אותן ושוטפים במים קרים ומסננים שוב ושומרים אותם בצד.
מקלפים את 2 האבוקדו וחותכים אותם לקוביות. מניחים בקערה ושופכים מעל את מיץ הלימון.
פורסים את הסלמון לרצועות דקות.
בקערה מכינים את הרוטב כשמערבבים יחד את החומץ, שמן הזית והעירית הקצוצה .
בקערת הגשה מערבבים יחד את האטריות, האבוקדו, הסלמון והרוטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים במקרר כ שעתיים שלוש עד ההגשה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן