סופלה גבינה

זמן הכנה: 25 דקות

זמן בישול:45 דקות

מצרכים:

100 גר' חמאה

100 גר' קמח

1/2 ליטר חלב

125 גר' גבינה מסוג גרוייר מגורדת

5 ביצים

מלח ,פלפל

להכין רוטב בשמל: שמים בסיר את החמאה וממיסים אותה,מוסיפים את הקמח מחוץ לאש ומערבבים עד קבלת עיסה הומוגנית,מוסיפים תוך כדי ערבוב את החלב .מחזירים לאש עד שהרוטב סמיך מאוד. מוסיפים את הגבינה המגורדת. מצננים. מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני. לבסוף מקציפים את החלבונים לקצף חזק ויציב ומוסיפים למסה. ממליחים, מפלפלים .

מעבירים לקערה המיועדת לסופלה ששומנה מראש .

מחממים את התנור כ 10 דקות לפני הכנסת הסופלה לחום של 180 מעלות. אופים במשך 30 דקות ואז מעלים את חום התנור ל- 200 מעלות לעוד כ 15 דקות עד שהסופלה יציב. מגישים מיד

בתאבון!!!

סופלה

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן