סופלה גבינה

זמן הכנה: 25 דקות

זמן בישול:45 דקות

מצרכים:

100 גר' חמאה

100 גר' קמח

1/2 ליטר חלב

125 גר' גבינה מסוג גרוייר מגורדת

5 ביצים

מלח ,פלפל

להכין רוטב בשמל: שמים בסיר את החמאה וממיסים אותה,מוסיפים את הקמח מחוץ לאש ומערבבים עד קבלת עיסה הומוגנית,מוסיפים תוך כדי ערבוב את החלב .מחזירים לאש עד שהרוטב סמיך מאוד. מוסיפים את הגבינה המגורדת. מצננים. מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני. לבסוף מקציפים את החלבונים לקצף חזק ויציב ומוסיפים למסה. ממליחים, מפלפלים .

מעבירים לקערה המיועדת לסופלה ששומנה מראש .

מחממים את התנור כ 10 דקות לפני הכנסת הסופלה לחום של 180 מעלות. אופים במשך 30 דקות ואז מעלים את חום התנור ל- 200 מעלות לעוד כ 15 דקות עד שהסופלה יציב. מגישים מיד

בתאבון!!!

סופלה

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן