נתח צלעות כבש עם עשבי תיבול

נתחי צלעות טלה בצלחת

8 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: 45 דקות

מצרכים:

למלית עשבי תיבול:

2 בצלי שאלוט

1 צרור פטרוזיליה

1 צרור צ'רביל (עשב תיבול רב גוני ועדין )

2 ענפי טרגון

 4 כפות קמח מצה

טימין

חרדל

2 ראשי שום חצויים לשניים

נתח צלעות בין 16 צלעות

אופן ההכנה:

מניחים את הנתח על תבנית. יש למרוח את הנתח עם חרדל.

שמים את כל מרכיבי המלית בקערה של קוצץ חשמלי וקוצצים עד קבלת מרקם אחיד. מניחים מעל החרדל ומהדקים. מניחים בצדדים את חצאי ראשי שום.

מוזגים מעל מעט שמן זית ומכניסים את הנתח לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות. אופים במשך 45 דקות.

מגישים עם שעועית ירוקה או תפוחי אדמה אפויים.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 125
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן