נתח סלמון בזיגוג בירה וסירופ מייפל

4 מנות
זמן הכנה: 15 דקות
זמן אפיה: 10 דקות
מצרכים:
4 נתחי סלמון
125 מ"ל בירה שחורה
60 מ"ל סירופ מייפל
30 מ"ל רוטב סויה
1 כפית חרדל עם גרעינים
בצל קטן קצוץ דק
פלפל גרוס
אופן ההכנה
שמים בסיר את הבירה, סירופ המייפל, רוטב הסויה, החרדל והבצל. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד קבלת סירופ.
מצננים ומקררים במקרר.
מניחים את נתחי הסלמון בתבנית. מורחים עליהם מהסירופ בעזרת מברשת. מניחים מעל הנתחים את הבצל של הסירופ.
מכניסים לתנור במצב של גריל ואופים כ 8-9 דקות לפי מידת העשייה המבוקשת.
ניתן להגיש עם אורז בסמטי מאודה.
בתאבון!

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 92
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן