נתח סלמון בזיגוג בירה וסירופ מייפל

4 מנות
זמן הכנה: 15 דקות
זמן אפיה: 10 דקות
מצרכים:
4 נתחי סלמון
125 מ"ל בירה שחורה
60 מ"ל סירופ מייפל
30 מ"ל רוטב סויה
1 כפית חרדל עם גרעינים
בצל קטן קצוץ דק
פלפל גרוס
אופן ההכנה
שמים בסיר את הבירה, סירופ המייפל, רוטב הסויה, החרדל והבצל. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד קבלת סירופ.
מצננים ומקררים במקרר.
מניחים את נתחי הסלמון בתבנית. מורחים עליהם מהסירופ בעזרת מברשת. מניחים מעל הנתחים את הבצל של הסירופ.
מכניסים לתנור במצב של גריל ואופים כ 8-9 דקות לפי מידת העשייה המבוקשת.
ניתן להגיש עם אורז בסמטי מאודה.
בתאבון!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן