נתחי ברבוניה עם שומר

4 מנות

זמן ההכנה: חצי שעה

זמן בישול: חצי שעה

מצרכים:

12 פילה ברבוניה

4 שומר

כף בזיליקום קצוצה

כף שמיר קצוצה

80 מ"ל שמן זית

40 גר' חמאה

מלח ופלפל גרוס

אופו ההכנה:

שוטפים שני שומר וחותכים אותם לקוביות. בסיר מביאים מים מלוחים לרתיחה. מוסיפים את קוביות השומר ומבשלים כחצי שעה. מסננים וטוחנים אותם עם כף שמן זית עד קבלת פירה מוקצף. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. שומרים בצד. חותכים את שני השומר הנותרים לקוביות. במחבת סוטאג' מחממים את שתי כפות שמן הזית עם החמאה ומוסיפים את קוביות השומר. ממליחים ומפלפלים ומבשלים כעשרים דקות על אש נמוכה. אלאחר מכן מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ.

שמים את יתרת שמן הזית במחבת ומבשלים את פילה הברבוניה. מבשלים את הדגים שלוש דקות מכל צד.

להגשה:

יש להניח על כל צלחת מעט מן הפירה שומר ולסדר מעל את פילה הברבוניה ומעט מקוביות השומר. מפזרים מעל מעט שמיר קצוץ.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 99
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן