נזיד עגל בנוסח מרנגו

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: שעתיים

מצרכים:

800 גר' כתף של עגל

2 בצלים גדולים

2 גזרים

3 שן שום

1 בוקה גרני

400 גר' עגבניות מקולפות, מגולענות וחתוכות לקוביות

2 כפיות של רסק עגבניות

200 מ"ל יין לבן

שמן זית

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

חותכים את הבשר לקוביות. מקלפים ופורסים את הבצלים. מקלפים גם את הגזרים ופורסים לקוביות קטנות.

בסיר עם תחתית עבה מחממים 2 כפות שמן זית. מוסיפים את קוביות הבשר ומזהיבים אותם מכל צדדיהם.

מוסיפים את הירקות, שיני השום הכתושות והבוקה גרני. מבשלים יחד כ-5 דקות.

מוסיפים את העגבניות, את הרסק והיין. מבשלים יחד כ-5 דקות. מתבלים לפי הטעם. מוסיפים מים עד גובה הבשר, מכסים את הסיר ומבשלים על בעבוע כשעתיים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 137
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן