מרק פלפלים אדומים ומסקרפונה

4 מנות

זמן הכנה: 15 דקות

זמן בישול: 45 דקות

מצרכים:

1 ק"ג פלפלים אדומים

1/2 ליטר ציר ירקות

15 מ"ל רסק עגבניות

1 כף שמן זית

2 שיני שום

1 בצל

1/2 כפית פפריקה מתוקה

50 גר' גבינת מסקרפונה

1/2 כפית סוכר או סירופ אגבה

 חופן עלי פטרוזיליה או עלי בזיליקום קצוצות

אופן ההכנה:

יש לשרוף את הפלפלים בגריל בתנור. לאחר ששרפנו אותם מכל צדדיהם. מוציאים אותם מהתנור. על מנת שיהיה קל לקלוף אותם, מכניסים אותם לשקית ניילון. משהים אותם כמה דקות ואז בזהירות מקלפים את הפלפלים. מוציאים את הגרעינים. מומלץ לקלף אותם מעל קערה על מנת לאסוף את הנוזלים שלהם. חותכים אותם לרצועות.

במקביל מחממים בסיר את שמן הזית ומזהיבים על אש קטנה את השום והבצל הקצוץ דק. מוסיפים את רצועות הפלפלים, רסק העגבניות, ציר הירקות, הסוכר ואת נוזלי הפלפלים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.

מוסיפים את הפפריקה וחופן עלי פטרוזיליה או בזיליקום ואת גבינת המסקרפונה. טוחנים לקרם חלק ומטבלים במלח ופלפל.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 133
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן