מרק ערמונים,סלרי ופרמזן

זמן הכנה:כ-15 דקות

זמן בישול:כ-20 דקות

מצרכים ל 4 מנות:

2 שאלוט

30 גר' חמאה

1/2 ראש סלרי

350 גר' ערמונים

ליטר וחצי ציר עוף

50 גר' פרמזן

1 שמנת בישול

קרם פרש

פלפל,מלח ואגוז מוסקט

אופן הכנה :

1. מקלפים את ראש הסלרי וחותכים לקוביות .

שומרים4 ערמונים בצד ואת היתר חוצים לשניים.

קוצצים את השאלוט

2.בסר ממיסים את החמאה ומוסיפים את השאלוט.מזהיבים אותם כ5 דקות בלי לשרוף אותם.שמים בסיר את הסלרי ואת הערמונים ,מוסיפים את ציר העוף ומבשלים במשך 20 דקות.

טוחנים את המרק במעבד מזון או במיקסר ידני .מחזירים לסיר .מוסיפים את השמנת ואת הפרמזן. מתבלים  .

3. מוזגים למרקיות ומקשטים עם קצת קרם פרש וערמון מעל .

בתאבון!

נ.ב : ניתן להוסיף קוביות אווז מקורמלים .אופן ההכנה הוא לחתוך הזה אווז לקוביות .לטגן במחבט שחומם מראש בלי להוסיף שמן ,לטגן עד הזהבה .לערבב כף סוכר יחד עם כף מים ולהוסיף לחזה אווז.לתת לזה להפוך למין קרמל .

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן