מרק דלעת ואגוזי לוז

4 מנות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: עד שעה

מצרכים:

500 גר' דלעת

1/4 שמנת בישול או שמנת פרווה

100 גר' אגוזי לוז טחונים גס

חתיכת זנגביל (ג'ינג'ר) טרי פרוס לפרוסות דקות

1 כף שמן זית

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מקלפים את הדלעת, מוציאים את הגרעינים וחותכים לקוביות. בסיר לחץ אם יש (מקצר זמן בישול) ואם לא אז בסיר רגיל, מטגנים במשך 3 דקות את קוביות הדלעת יחד עם שמן הזית.

מכסים במים, מעל מפזרים את פרוסות הזנגביל.

אם משתמשים בסיר לחץ מבשלים כ-30 דקות. אם בסיר רגיל כשעה או עד שהדלעת מתרככת.

טוחנים את הדלעת יחד עם המים ומוסיפים את השמנת. מתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם. מגישים את המרק כשהוא רותח ומעל מפזרים את אגוזי הלוז.

בתאבון!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 134
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן