מעדן דובדבנים

זמן הכנה:10 דקות
מצרכים ל 4 מנות:
150 גר' דובדבנים בסירופ
500 גר' גבינה לבנה
8 ביסקוטים
4 כפות סוכר חום
שבבי שקדים
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את הגבינה עם הסוכר.
לשבור את הביסקוטים לחתיכות בינוניות.
להניח בקערות הגשה חצי מכמות הביסקוטים.
לכסות אותם במחצית תערובת הגבינה .
לכסות במחצית השנייה של הביסקוטים.
להוסיף את יתר תערובת הגבינה .
לכסות בדובדבנים ומעל לפזר חופן שבבי שקדים.
להשאיר במקרר עד ההגשה .
בתאבון

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן