מאפה חצילים עם רוטב עגבניות

4 מנות

זמן ההכנה: רבע שעה

זמן אפיה: 90 דקות

מצרכים:

4 חצילים

2 בצלים

5 שיני שום קצוצות

4 ביצים

לרוטב:

3 עגבניות

4 בצלים ירוקים

טבסקו

1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה

1/2 חבילה נענע קצוצה

פלפל גרוס

שמן זית

2 כפות חומץ בין יין

אופן ההכנה:

שוטפים את החצילים ומקלפים אותם חצי חצי. חותכים לקוביות. מקלפים ופורסים את הבצלים. במחבת סוטאג' מקפיצים את קוביות החצילים עם שלוש כפות שמן זית על אש גבוהה. מוסיפים את שיני השום הקצוצות. מערבבים היטב וממשיכים לבשל על אש נמוכה כחצי שעה או עד קבלת מסה הדומה לקומפוט. מצננים. כשהמסה קרה מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. ממליחים ומפלפלים. מחממים תנור לחום של 180 מעלות (6). משמנים תבנית קייק ושופכים את מסת החצילים. אופים במשך שעה. בתום האפיה בודקים אם מוכן בעזרת סכין, אם היא יבשה אז זה מוכן.

לרוטב עגבניות:

מקלפים ומגלענים את העגבניות. חותכים אותם לקוביות. קוצצים דק את הבצלים הירוקים. מניחים את הכל בקערה. ממליחים ומלפלים. מוסיפים את החומץ, כמה טיפות טבסקו, את עשבי התיבול ומכסים בשמן זית.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 133
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן