לביבות קינואה

4 מנות
זמן הכנה: 20 דקות
זמן בישול: 25 דקות
מצרכים:
340 גר' קינואה
1 בצל קטן קצוץ
70 גר' גבינה לבנה 0%
שן שום קצוצה
2 ביצים
100 גר' פירורי לחם
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
לשטוף את הקינואה במים קרים, לשים את הקינואה בסיר ולהוסיף מים פי שניים ממשקל הקינואה , להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ 10 עד 15 דקות.
לכבות את האש ולהניח כ 10 דקות על מנת שהקינואה תתפח. לצנן ולקרר.
בקערה טורפים את הביצים יחד עם הגבינה. מוסיפים את הקינואה, השום, הבצל הקצוץ ופירורי הלחם. מתבלים במלח ופלפל גרוס. מערבבים עד קבלת מרקם הומוגני.
יוצרים מהמסה לביבות.
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הלביבות כ-5 דקות מכל צד עד שהן זהובות.
להניח את הלביבות על נייר סופג.
ניתן להגיש עם סלט ירוק.
בתאבון!

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תגובה אחת

  1. ענת דבוש הגב

    נשמע נהדר
    אבל אני לא אוכלת דברי חלב. במה ניתן להחליף

השארת תגובה

 
גיליון החודש
שער מגזין 89
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן