טרין דגים

טרין-דגים

טרין דגים
מצרכים ל: 8 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן אפיה: שעה

מצרכים:
500 גר' פילה דגים (אפשר לערבב סוגי דגים)
3 ביצים
200 מ"ל שמנת בישול
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות שמיר קצוץ
20 גר' חמאה
2כפות יין לבן (לא הכרחי)
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 240 מעלות. מניחים תבנית ובה מים. אנו נאפה את הטרין בין מרי (bain – marie).
טורפים בקערה יחד את הביצים עם השמנת.
טוחנים את הדגים ולאחר מכן סוחטים היטב.
מניחים בקערה ומוסיפים את העירית, השמיר, מלח ופלפל והיין אם רוצים. מערבבים היטב.
משמנים תבנית של אינגליש קייק (מומלץ מזכוכית). מניחים את התבנית הנ"ל בתוך התבנית עם המים.
אופים כשעה. בודקים שהטרין אפוי בעזרת סכין שמכניסים בטרין ואם היא יוצאת יבשה זה מוכן.
מצננים ומקררים כמה שעות. לפני ההגשה הופכים את התבנית על קערת הגשה.
ניתן להגיש עם מיונז ביתי ובליווי של סלט חסה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 126
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן