טרטר סלמון מפתיע

4 מנות

זמן ההכנה:15 דקות

זמן המתנה:3 שעות

מצרכים:

1כף וחצי כפות שמנת 42%(קרם פרש)

1 כף וחצי שמן זית

1/4 כף עירית קצוצה

1/4 כף שמיר קצוץ

מלח ופלפל גרוס

1 כף וחצי רוטב סוייה

1 לימון

100גר' סלמון מעושן

250 גר' סלמון טרי

3 מלפפונים קטנים חמוצים (בחומץ) קצוצים

1 כף צלפים

1/2 בצל אדום קצוץ

כמה עלי שמיר וקצת עירית קצוצה לעיטור

אופן ההכנה:

יש לשטוף היטב את הלימון, לייבש אותו ובעזרת זסטר יש לקלף את קליפת הלימון. מרתיחים מים בסיר קטן, שמים את קליפת הלימון ומבשלים כ-שלוש דקות .מסננים ושומרים בצד. יש לסחוט חצי לימון ולשמור בצד את המיץ שלו.

יש לחתוך את שני סוגי הסלמון לקוביות קטנות .

יש לערבב בקערה קטנה את העירית הקצוצה, הבצל הקצוץ, המלפפונים הקצוצים ומיץ הלימון .

בקערה מערבבים יחד את שני סוגי הסלמון עם השמנת ותערובת הקצוצה .יש להוסיף את קליפות הלימון והצלפים. לערבב .לזלף מעל את שמן הזית ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם .לערבב שוב .

ניתן להגיש בכוסות מרטיני ולעטר בעלי שמיר ועירית קצוצה .

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 99
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן