טארט שוקולד ותותים

8 מנות
זמן ההכנה:20 דקות
זמן האפיה:15 דקות
מצרכים:
לבצק פריך:
250 גר' קמח
125 גר' חמאה
100 גר' סוכר
1 ביצה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
למלית:
100 גר' שוקולד מריר
3 כפות חלב
500 גר' תותים
1 כף ריבת דומדמניות
4 כפות סוכר
250 גר' גבינת מסקרפונה
6 כפות גבינה לבנה 9%
אופן ההכנה:
לבצק: בקערת מערבל המזון מניחים את הביצה, הסוכר וקורט מלח. מערבבים תוך כדי פולסים, מוסיפים את הקמח ותמצית הוניל. מערבבים שוב עד קבלת מרקם חולי. מוסיפים את החמאה שחתכנו לקוביות קטנות. מערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מניחים את הבצק על תבנית פאי 24. מהדקים אותה בדפנות ודוקרים את הבצק בעזרת מזלג. מניחים במקרר במשך חצי שעה. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מעל הבצק מניחים ניר אפיה ומעל מפזרים שעועית יבשה ואופים במשך 15 דקות. כשהבצק אפוי מורידים את נייר האפיה והשעועית הלבנה.
למלית: ממיסים את השוקולד עם החלב עד קבלת מרקם אחיד ומבריק. מיד מניחים את השוקולד על תחתית הטארט. בקערה מקציפים את הגבינת המסקרפונה עם הסוכר עד קבלת קרם, מוסיפים את הגבינה הלבנה וממשיכים להקציף. שמים את קרם הגבינה מעל השוקולד. את התותים חוצים לשניים ומסדרים אותם מעל קרם הגבינה.
לבסוף ממיסים בסיר קטן את הריבה עם מעט מים. בעזרת מברשת מברישים את הריבה על התותים. מקררים כמה שעות לפני ההגשה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן