טארטלטים עם דובדבנים ומרציפן – Tartelettes avec des cerises et de la pate d'amandes

4 מנות

זמן ההכנה: 45 דקות

זמן האפיה:40 דקות

מצרכים:

800 גר' דובדבנים

200 גר' מרציפן

2 ביצים

40 גר' קמח

50 גר' חמאה

לבצק:

250 גר' קמח

125 גר' חמאה

75 גר' סוכר

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

אופן ההכנה:

להכנת הבצק שמים בבלנדר את הקמח, מוסיפים את החמאה ומערבבים לתערובת חולית. טורפים את הביצה עם כף מים ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את הסוכר, תמצית הוניל וקורט מלח. מערבבים עד קבלת בצק אחיד. משמנים ארבע תבניות טארט אישיות. מרפדים אותן בבצק ושומרים בקירור כעשרים דקות.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות (6). בסיר ממיסים את החמאה. בקערת מעבד המזון מניחים את המרציפן עם הביצים ומערבבים. מוסיפים את הקמח ואת החמאה המומסת. מערבבים עד קבלת עיסה אחידה. שופכים מעל הבצק.

שוטפים את הדובדבנים, מוציאים את הגלעין אך שומרים את הגבעולים. מסדרים אותם על גבי הבצק כאשר לוחצים עליהם מעט כדי שיהיו יציבים על הבצק. אופים במשך ארבעים דקות או עד שהשכבה העליונה זהובה.

מוציאים מן התנור ומצננים במשך שלושים דקות ואז מגישים.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 

גיליון החודש
שער מגזין 84
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן