בננות אפויות עם רוטב שמנת ,דבש וחומץ בלסמי

4 מנות
זמן ההכנה : 12 דקות
זמן אפיה : 8 דקות
מצרכים :
4 בננות
2 כפות דבש נוזלי
2 כפות חומץ בלסמי
60 גר' צימוקים
מיץ מלימון
6 כפות שמנת בישול
100 מ"ל מים
גלידת וניל או רום –צימוקים (לא הכרחי)
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות (6)
בסיר קטן מחממים את המים יחד עם מיץ הלימון .מביאים לרתיחה ,מוסיפים את הצימוקים ,מכבים את האש ומשאירים את הצימוקים שיתנפחו .
מניחים את הבננות בתבנית בלי לקלפם ואופים אותם בתנור במשך 8 דקות.במקביל מכינים את הרוטב .בסיר קטן מביאים לרתיחה את הדבש ,החומץ והשמנת .מכבים .
מסננים את הצימוקים ומוסיפים אותם לרוטב .
מוציאים את הבננות מן התנור.מניחים על צלחות הגשה .פותחים את קליפתם לכל אורכן. מוזגים מעל מן הרוטב . ניתן להגיש עם גלידה בקערה קטנה בצד .

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן