ביצה מימוזה עם פטריות- Oeuf Mimosa aux champignons

זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 10 דקות

מצרכים ל- 4 מנות:

ביצים
2 כפות מיונז
150 גר' פטריות מסוג שמפיניון קצוצים
1 בצל שאלוט קצוץ
2 כפות שמן
עירית קצוצה
כמון
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת. מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הפטריות.
מבשלים על אש גבוהה כמה דקות .
במקביל מבשלים את הביצים במים מומלחים במשך עשר דקות. אז מעבירים
אותם מתחת לזרם מים קרים ומקלפים. חוצים אותם לשניים ומוציאים את
החלמונים.
מעבירים את החלמונים דרך מסננת כדי ליצור פירורי ביצים
מוסיפים להם את הפטריות, מתבלים עם הכמון, המלח והפלפל לפי הטעם.
משאירים מעט מאבקת הביצים לקישוט.
ממלאים את חצאי הביצה ומקשטים במעט אבקת ביצים ועירית קצוצה.

IMG-20160205-WA0011

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 
גיליון החודש
שער מגזין 90
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן