ביצה מימוזה עם פטריות- Oeuf Mimosa aux champignons

זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 10 דקות

מצרכים ל- 4 מנות:

ביצים
2 כפות מיונז
150 גר' פטריות מסוג שמפיניון קצוצים
1 בצל שאלוט קצוץ
2 כפות שמן
עירית קצוצה
כמון
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת. מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הפטריות.
מבשלים על אש גבוהה כמה דקות .
במקביל מבשלים את הביצים במים מומלחים במשך עשר דקות. אז מעבירים
אותם מתחת לזרם מים קרים ומקלפים. חוצים אותם לשניים ומוציאים את
החלמונים.
מעבירים את החלמונים דרך מסננת כדי ליצור פירורי ביצים
מוסיפים להם את הפטריות, מתבלים עם הכמון, המלח והפלפל לפי הטעם.
משאירים מעט מאבקת הביצים לקישוט.
ממלאים את חצאי הביצה ומקשטים במעט אבקת ביצים ועירית קצוצה.

IMG-20160205-WA0011

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן