4 מנות
זמן ההכנה: 5 דקות
זמן בישול: 10 דקות
מצרכים:
400 גר' פטריות פורטובלו
2 שיני שום קצוצות דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שומן אווז או 3 כפות שמן
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
מנקים את הפטריות בעזרת סמרטוט לח אך לא שוטפים אותן. חותכים אותן לרבעים. מחממים מחבת ומוסיפים את שומן האווז או השמן. כשהמחבת חמה מוסיפים את הפטריות ומקפיצים אותן במשך כ-2 דקות, מוסיפים את השום והפטרוזיליה, ממליחים ומפלפלים ומקפיצים עוד כ-3 דקות.
מגישים חם מאוד.