8 מנות
זמן ההכנה: 10 דקות
זמן אפיה: 35 דקות
מצרכים:
בצק פריך (המתכון בנפרד)
90 גר' חמאה
7-9 משמשים לפי הגודל שטופים וחצויים לשניים
1 כף קמח
2 ביצים
30 גר' סוכר
1 שקית סוכר וניל
200 גר' גבינה לבנה 9%
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה בקערה במיקרו .
מערבבים בקערה את החמאה המומסת יחד עם הגבינה הלבנה . מוסיפים לתערובת את הביצים , סוכר וניל והסוכר ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב .
לוקחים תבנית פאי ומשטחים בה את הבצק הפריך . דוקרים את הבצק בעזרת מזלג .
שופכים מעל את תערובת הגבינה ומעל מסדרים את חצאי המשמישים.
אופים בחום של 200 מעלות במשך 35 דקות . מצננים את הפאי .
כשהפאי קר מפזרים מעל אבקת סוכר