4 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
מצרכים:
250 גר' פטריות מסוג שמפיניון
1 כף מיץ לימון
4 כפות שמן אגוזי לוז
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף אגוזי לוז קצוצים דק
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
יש לנגב את הפטריות, לקטום אותם ולפרוס אותם לפרוסות דקות.
בקערה שמים את כל מרכיבי הרוטב ובעזרת מטרפה טורפים יחד עד לקבלת רוטב מוקצף.
שמים את פרוסות הפטריות בקערה ושופכים מעל את הרוטב. מערבבים בעדינות ומשהים כ-15 דקות.
מסדרים על צלחות הגשה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.