4 מנות
זמן ההכנה : 20 דקות
מצרכים:
3 עולש
2 תפוזים
מיץ מלימון אחד
10 אגוזי מלך
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
צרור עירית
הכנת המצרכים:
מקלפים את התפוזים וגם קולפים כמה שיותר מהקליפה הלבנה. פורסים את התפוזים לפרוסות דקות.
מקצצים את אגוזי המלך ואת העירית.
מקלפים ופורסים את העולש.
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל גרוס בקערה. משרים בו את פרוסות התפוזים במשך כ-10 דקות.
מוסיפים את אגוזי המלך ופרוסות העולש. מערבבים היטב.
מפזרים מעל את העירית ומגישים מיד.