סלט אבוקדו ואגסים

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

מצרכים:

2 אבוקדו חתוכים לקוביות

4 אגסים חתוכים לפלחים

עירית קצוצה

כף חרדל דיז'ון

2 כפות חומץ בין יין

4 כפות שמן

פלפל ומלח

אופן ההכנה:

מניחים בקערת את האבוקדו והאגסים. מערבבים את חומרי הרוטב. שופכים מעל ומערבבים בעדינות. מקשטים עם העירית.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 140
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן