4 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
זמן אפיה: 10 דקות
מצרכים:
4 נתחי סלמון
125 מ"ל בירה שחורה
60 מ"ל סירופ מייפל
30 מ"ל רוטב סויה
1 כפית חרדל עם גרעינים
בצל קטן קצוץ דק
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
שמים בסיר את הבירה, סירופ המייפל, רוטב הסויה, החרדל והבצל. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד קבלת סירופ.
מצננים ומקררים במקרר.
יש להניח את נתחי הסלמון בתבנית. למרוח עליהם מהסירופ בעזרת מברשת. להניח מעל הנתחים את הבצל של הסירופ.
להכניס לתנור במצב של גריל ולאפות כ 8-9 דקות לפי מידת העשייה המבוקשת.
ניתן להגיש עם אורז בסמטי מאודה.