מרק קטיפתי של פראסה

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקת

זמן בישול: 30 דקות

מצרכים:

4 פראסה (רק החלק הלבן) פרוס דק

2 תפוחי אדמה חתוך לקוביות קטנות

150 מ"ל חלב

2 כפות שמנת 42%

1 חלמון

2 כפות פסטו

30 גר' חמאה

3 כוסות מים

מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים מיד את הירקות. מקפיצים שתי דקות. מוסיפים את החלב ואת המים. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה.

אחרי חצי שעה טוחנים את המרק עד קבלת מרקם חלק.

מערבבים יחד את השמנת, החלמון והפסטו. שופכים למרק תוך כדי ערבוב.

ניתן להגיש את המרק עם קרוטונים

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 148
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן