מעדן שוקולד בטעם וויסקי וקפה עם קציפת וויסקי וקפה

6 מנות

זמן הכנה: 15 דקות 

מצרכים:

לקרם שוקולד:

1 וחצי מיכל שמנת מתוקה

300 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות (ניתן לערבב סוגי שוקולד באחוזים שונים)

כף נס קפה מגורען

3 כפות וויסקי

למקצפת:

1 שמנת מתוקה

2 כפות נס קפה מגורען עם שתי כפיות מים

1 כפית וויסקי

2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:

לקרם השוקולד:

מחממים את השמנת בסיר ומביאים לרתיחה. מסירים מן האש ומוסיפים את השוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס.

מוסיפים את הקפה ואת הוויסקי. מערבבים עד קבלת קרם חלק ומבריק.

יוצקים לקערות או לכוסות. מכניסים למקרר עד ההגשה.

לקציפת וויסקי וקפה:

לפני ההגשה מקציפים את השמנת.

מערבבים את הקפה עם המים והוויסקי.

מוסיפים את הסוכר וניל לקצפת, לאט ותוך כדי קיפול, מוסיפים את הקפה עם הוויסקי לקצפת. כשהמקצפת יציבה, מכניסים אותה לשקית זילוף.

מוציאים מן הקירור את כוסות עם הקרם שוקולד ומזליפים מעליו את הקצפת.

ניתן לפזר מעל הקצפת אבקת קקאו.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 134
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן