לביבת תפוח עץ

4 מנות

זמן הכנה: 20 דקות

זמן אפיה: 20 דקות

מצרכים:

לבצק:

150 גר' קמח תפוחי אדמה

150 גר' קמח

3 גר' אבקת אפיה

250 מל' מים קורט מלח

1 כפית תמצית וניל

המילוי:

30 גר' אבקת סוכר

30 מיל' קלבדוס (ברנדי תפוחים)

3 תפוחי גראן סמיט

אופן ההכנה:

יש לקלף את התפוחים ולרוקן את הליבה. יש לפרוס אותם לפרוסות בעובי של 2 ס"מ. מניחים אותם בקערה ושופכים מעל את הקלבדוס. משרים בצד.

בקערה מערבבים יחד את שני סוגי הקמח, המלח ואבקת האפיה. מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את המים עד קבלת מסה אחידה. מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים.

יש לחמם בסיר טיגון את השמן לחום של 180 מעלות.

טובלים את פרוסות התפוחים בבצק ומניחים בשמן לטיגון. יש להיזהר שלא ישרף. כשהלביבות זהובות מוציאים ומניחים על נייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר.

ניתן להגיש עם מייפל.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן