4 מנות
זמן ההכנה: 10 דקות
זמן בישול: 15 דקות
מצרכים:
500 גר' כרוב ניצנים
40 גר' חמאה/ 2 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
יש לנקות את כרובי הניצנים, להוציא את העלים הלא יפים ולחתוך חלק מן הבסיס. לשטוף אותם ולסנן. במקביל מביאים מים לרתיחה בסיר, ממליחים וכשהמים רותחים מוסיפים את כרובי הניצנים וחולטים אותם במשך 10 דקות. מסננים אותם. מחממים מחבת מוסיפים חמאה/שמן זית. מוסיפים את כרובי הניצנים ומקפיצים אותם במשך 5 דקות.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.