4 מנות
זמן הכנת הרוטב: 15 דקות
זמן טיגון: 10 דקות
מצרכים:
12 כבדי עוף בהירים ונקיים
מלח גס, פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן או שומן אווז מומס
לרוטב:
שליש כוס חומץ בלסמי
שליש כוס חומץ פטל או בן יין אדום
כוס ורבע יין מרסלה
חצי בצל אדום קצוץ דק
מקל קינמון
מלח גס,פלפל שחור גרוס
תימין
אופן ההכנה:
להכנת הרוטב: שמים בסיר את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש בינונית כ-10 עד 15 דקות. הרוטב נהפך למין סירופ. מוסיפים את מקל הקינמון, את התימין, טועמים ומשפרים את התיבול אם יש צורך.
מייבשים את הכבדים, מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הכבדים ומטגנים עד שהם זהובים. מוסיפים את הרוטב ומגישים מיד.