גרטאן של דגים עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ

6 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן אפיה: 25 דקות

מצרכים:

6 פילה דגים

6 תפוחי אדמה

6 תפוחי עץ מזן גראן סמיט

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 בצל שאלוט

250 מ"ל שמנת בישול

50 גר' פרמזן

מעט חמאה לשימון התבנית

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום של 200 מעלות (7-6).

מקלפים את בצל השאלוט וקוצצים דק.

מקלפים את תפוחי האדמה ואת תפוחי העץ ופורסים לפרוסות דקות.

משמנים תבנית ומניחים מעל שכבת תפוחי אדמה, שכבת תפוחי עץ, 1/2 מכמות בצל שאאלוט ופטרוזיליה. מעל מניחים את פילה הדגים, ממליחים ומפלפלים. ושוב שכבת תפוחי אדמה, שכבת תפוחי עץ ומעל את יתר בצל השאלוט והפטרוזיליה. ממליחים ומפלפלים. שופכים מעל את השמנת ומפזרים מעל את הפרמזן. אופים בתנור במשך 25 דקות או עד שיזהיב

*ממליצה לבדוק את עשיית הגרטאן בעזרת דקירה של סכין כדי לבדוק אם תפוחי האדמה מוכנים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן