4 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן בישול: 40 דקות
מצרכים ל 4 מנות:
3 קישואים
1 חציל בינוני
1 עגבנייה
1/2 בצל סגול
שן שום
1 ביצה
20 מ"ל שמנת בישול 10%
100 גר' גבינת פטה
תימין
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
לקלף את הקישואים והחציל, לחתוך אותם לקוביות קטנות.
לפרוס דק את הבצל והשום.
לחתוך את העגבנייה לחתיכות קטנות.
לחמם כף שמן זית במחבת, להזהיב קלות את השום והבצל.
להוסיף את הקישואים, החציל והעגבנייה ולבשל על אש גבוהה כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
במקביל לערבב בקערה את הביצה, השמנת ואת גבינת הפטה. להמליח ולפלפל לפי הטעם.
להניח את הירקות בתבנית או בתבניות אישיות.
לכסות עם תערובת השמנת.
להכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורת 225 מעלות.
לאפות כ-40 דקות.