בננות אפויות עם רוטב שמנת ,דבש וחומץ בלסמי

4 מנות
זמן ההכנה : 12 דקות
זמן אפיה : 8 דקות
מצרכים :
4 בננות
2 כפות דבש נוזלי
2 כפות חומץ בלסמי
60 גר' צימוקים
מיץ מלימון
6 כפות שמנת בישול
100 מ"ל מים
גלידת וניל או רום –צימוקים (לא הכרחי)
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות (6)
בסיר קטן מחממים את המים יחד עם מיץ הלימון .מביאים לרתיחה ,מוסיפים את הצימוקים ,מכבים את האש ומשאירים את הצימוקים שיתנפחו .
מניחים את הבננות בתבנית בלי לקלפם ואופים אותם בתנור במשך 8 דקות.במקביל מכינים את הרוטב .בסיר קטן מביאים לרתיחה את הדבש ,החומץ והשמנת .מכבים .
מסננים את הצימוקים ומוסיפים אותם לרוטב .
מוציאים את הבננות מן התנור.מניחים על צלחות הגשה .פותחים את קליפתם לכל אורכן. מוזגים מעל מן הרוטב . ניתן להגיש עם גלידה בקערה קטנה בצד .

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן