4 מנות
זמן ההכנה: 10 דקות
זמן בישול: 10 דקות
מצרכים:
4 ביצים
2 כפות מיונז
150 גר' פטריות מסוג שמפיניון קצוצים
1בצל שאלוט קצוץ
2 כפות שמן
עירית קצוצה
כמון
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
מחממים במחבת את השמן. מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הפטריות. מבשלים על אש גבוהה כמה דקות.
במקביל מרתיחים בסיר מים מלוחים ומבשלים את הביצים במשך עשר דקות. מעבירים אותם מתחת לזרם מים קרים ומקלפים. חוצים אותן לשניים ומוציאים את החלמונים.
מעבירים את החלמונים דרך מסננת כדי ליצור פירורי ביצים.
מוסיפים להם את הפטריות, מתבלים עם הכמון, המלח והפלפל לפי הטעם.
ממלאים את חצאי הביצים ומקשטים עם עירית קצוצה.