Page 15 - medorledor16
P. 15
מילה 150-200 גבינת עם ירוק סלט
חמה עיזים
לחמם את התנור ל 180מעלות. 4פרוסות לחם כפרי או 8פרוסות בגט.
.1משפשפים את פרוסות הלחם בשן השום. 1חבילה של גבינת סנט מור.
.2חותכים את הגבינה לפרוסות בעובי של 2ס"מ ומניחים
סלט חסה מסולסלת ב – 2צבעים.
פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם. 1שן שום.
.3מרפדים תבנית בנייר אפייה ,מסדרים את הפרוסות,
מטפטפים מעט שמן זית ומפזרים מעט בזיליקום קצוץ. 1חופן של בזיליקום קצוץ.
.4אופים כ 5-7 -דקות או עד אשר הגבינה נמסה קלות. 2כפות שמן זית.
בזמן האפייה : חופן של חמוציות.
.5שוטפים את סלט החסה ומייבשים. 50גר' של אגוזי מלך קצוצים או שלמים.
.6מסדרים את עלי החסה על צלחת הגשה גדולה.
.7מכינים את רוטב הוינגרט :מערבבים את כל חומרי הרוטב. מלח ופלפל לפי הטעם.
.8סמוך להגשה יוצקים את הרוטב מעל העלים ומערבבים. רוטב וינגרט ביתי :
.9מפזרים את החמוציות ואת אגוזי המלך ומעטרים בבזיליקום כף חרדל דיז'ון
קצוץ. 2כפות של חומץ בן יין.
.10מניחים את פרוסות הלחם ,מהתנור ,על הסלט. 4כפות שמן זית.
בתיאבון!
בלינצ’ס גבינה אופן ההכנה: חומרים ל 15 -יחידות:
ממסים את החמאה ,טורפים את הביצים ומוסיפים לחלב .מערבבים היטב 4ביצים
ומוסיפים את הסוכר ,המלח ,תמצית הוניל ,הקמח והקורנפלור .מערבבים עד שאין קורט מלח
תמצית וניל
גושים ,מחממים מחבת לקרפים. 1כוס קמח
משמנים ,יוצקים מעט מהתערובת ,מסובבים במחבת כדי שהחומר יתפזר באופן 1כף קורנפלור
1כוס חלב
שווה .מטגנים כחצי דקה מכל צד. 2כפות סוכר
30גר’ חמאה
למלית: להכנת המלית:
מקציפים את השמנת עד שהיא יציבה מוספים בסוף סוכר וניל . 1גביע גבינה 9%
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר ,תמצית וניל והקינמון. 1שמנת מתוקה להקצפה
לוקחים עלה בלינצ’ס מניחים כף מלית ואז מקפלים את החלק התחתון כלפי פנים 2שקיות סוכר וניל
1/4כוס סוכר
ואת שני הכנפיים ומגלגלים. תמצית וניל
להגשה :מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר .ניתן לקשט גם ברוטב קינמון
שוקולד ,או בקצפת ,או רוטב אוכמניות.
למתכונים נוספים סירקו את הקוד
15
חמה עיזים
לחמם את התנור ל 180מעלות. 4פרוסות לחם כפרי או 8פרוסות בגט.
.1משפשפים את פרוסות הלחם בשן השום. 1חבילה של גבינת סנט מור.
.2חותכים את הגבינה לפרוסות בעובי של 2ס"מ ומניחים
סלט חסה מסולסלת ב – 2צבעים.
פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם. 1שן שום.
.3מרפדים תבנית בנייר אפייה ,מסדרים את הפרוסות,
מטפטפים מעט שמן זית ומפזרים מעט בזיליקום קצוץ. 1חופן של בזיליקום קצוץ.
.4אופים כ 5-7 -דקות או עד אשר הגבינה נמסה קלות. 2כפות שמן זית.
בזמן האפייה : חופן של חמוציות.
.5שוטפים את סלט החסה ומייבשים. 50גר' של אגוזי מלך קצוצים או שלמים.
.6מסדרים את עלי החסה על צלחת הגשה גדולה.
.7מכינים את רוטב הוינגרט :מערבבים את כל חומרי הרוטב. מלח ופלפל לפי הטעם.
.8סמוך להגשה יוצקים את הרוטב מעל העלים ומערבבים. רוטב וינגרט ביתי :
.9מפזרים את החמוציות ואת אגוזי המלך ומעטרים בבזיליקום כף חרדל דיז'ון
קצוץ. 2כפות של חומץ בן יין.
.10מניחים את פרוסות הלחם ,מהתנור ,על הסלט. 4כפות שמן זית.
בתיאבון!
בלינצ’ס גבינה אופן ההכנה: חומרים ל 15 -יחידות:
ממסים את החמאה ,טורפים את הביצים ומוסיפים לחלב .מערבבים היטב 4ביצים
ומוסיפים את הסוכר ,המלח ,תמצית הוניל ,הקמח והקורנפלור .מערבבים עד שאין קורט מלח
תמצית וניל
גושים ,מחממים מחבת לקרפים. 1כוס קמח
משמנים ,יוצקים מעט מהתערובת ,מסובבים במחבת כדי שהחומר יתפזר באופן 1כף קורנפלור
1כוס חלב
שווה .מטגנים כחצי דקה מכל צד. 2כפות סוכר
30גר’ חמאה
למלית: להכנת המלית:
מקציפים את השמנת עד שהיא יציבה מוספים בסוף סוכר וניל . 1גביע גבינה 9%
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר ,תמצית וניל והקינמון. 1שמנת מתוקה להקצפה
לוקחים עלה בלינצ’ס מניחים כף מלית ואז מקפלים את החלק התחתון כלפי פנים 2שקיות סוכר וניל
1/4כוס סוכר
ואת שני הכנפיים ומגלגלים. תמצית וניל
להגשה :מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר .ניתן לקשט גם ברוטב קינמון
שוקולד ,או בקצפת ,או רוטב אוכמניות.
למתכונים נוספים סירקו את הקוד
15