Bugnes – סופגניות צרפתיות

16 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן ההתפחה: 3 שעות
זמן אפיה: שעה וחצי
מצרכים:
300 גר' קמח
75 גר' סוכר
1 אבקת אפיה
2 כפות רום (המשקה)
50 גר' חמאה רכה
3 ביצים
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
יש לערבב בקערה את הקמח עם אבקת האפיה והסוכר. להוסיף את הביצים, החמאה והרום. לערבב היטב .אפשר להכין במערבל המזון.
יש לכסות את הקערה ולהניח בצד כשלוש שעות (להתפחה).
לאחר מכן יש ליצור כדור. אם הבצק רטוב מוסיפים מעט קמח עד שהבצק גמיש ולא דביק. על משטח העבודה מפזרים מעט קמח ומרדדים את הבצק. יוצרים בעזרת גלגלת שיניים מעוינים בגודל של 6 ס"מ על 3 או אפשר צורה אחרת כמו רצועות.
מחממים בסיר שמן לחום של 170 מעלות. זורקים חלק מהמעוינים לשמן וכש המעוין מתחיל להיות זהוב הופכים לצד השני בערך דקה בכל צד. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
לאחר מכן מפזרים אבקת סוכר.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן