4 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן בישול: שעה
מצרכים:
1/2 קילו לבבות עוף
2 בצלים
1/2 ליטר ציר בקר
1 כף מחית שום שחור
3 כפות שמן זית
1 כוס יין אדום
2 כפות קוניאק /ברנדי
1 כפית פפריקה
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
יש לנקות ולשטוף את לבבות העוף. יש לקלף את הבצלים ולפרוס אותם. במחבת סוטאג' מחממים את שמן הזית ומזהיבים את הבצל. כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את לבבות העוף וסוגרים אותם. שופכים מעל את הקוניאק/ברנדי ומדליקים. פעולה זו נקראת פלמבה. מוסיפים את היין, ציר הבקר ומחית השום השחור. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה וכמון. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה. מדי פעם מערבבים. אם יש צורך מוסיפים מעט מים.










