זמן ההכנה: 10 דקות
זמן אפיה: 45 דקות
מצרכים:
125 גר' שוקולד מריר 60%
125 גר' חמאה
125 גר' קמח
250 גר' סוכר
5 ביצים
2 כפות ליקר תפוזים
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד יחד עם החמאה וליקר התפוזים בסיר קטן.
בקערה נפרדת לשים את החלמונים והסוכר ולערבב היטב. להוסיף בהדרגה את הקמח ולערבב. לאט ובזהירות להוסיף תוך כדי ערבוב את השוקולד. במקביל מקציפים את החלבונים לקצף חזק.
מקפלים את הקצף בתנועות קיפוליות עד שמקבלים מסה אחידה. משמנים תבנית בעלת דפנות גבוהות.
מחממים תנור לחום של 160 מעלות ואופים את העוגה כ 45 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
בתאבון!










