זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול: 20 דקות
מצרכים ל 4 מנות:
4 חתיכות של דג בקלה
1בצל פרוס לפרוסות דקות
1 עגבנייה מקולפת , בלי גרעינים, חתוכה לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק פרוס לרצועות דקות
4 כפות שמן זית
1/2 חלב קוקוס
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
600 גר' אורז מאודה
אופן ההכנה:
בסיר שטוח מחממים את שמן הזית וצולים בו את הדג מכל צדדיו. מוציאים את הדג לצלחת. מוסיפים את הבצל, העגבנייה והפלפל.
מקפיצים כ 5 דקות עד שהבצל מוזהב. מחזירים את הדג ושופכים מעל את החלב קוקוס.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את השום הכתוש.
מבשלים את הכל על אש נמוכה כ 10 דקות.מגישים מיד יחד עם האורז
בתאבון!