קדרת בקר בבירה

6 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן בישול: שעתיים ורבע

מצרכים:

1 קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות

250 גר' אווז מעושן חתוך לקוביות

2 גזרים פרוסים

2 עלי סלרי קצוצים

2 בצלים פרוסים

1 בצל שאלוט פרוס

3 כוכבי אניס

1 גבעול טימין

1/2 ליטר בירה כהה

1/2 ליטר ציר בקר

3 כפות שמן זית

1 כף קמח

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לחמם את התנור לחום של 160 מעלות (4-5). בסיר עם תחתית עבה מחממים את השמן ומוסיפים בו את כל הירקות. מקפיצים במשך חמש דקות. מפזרים מעל את הקמח. מוסיפים את הבשר ואת חזה האווז. מערבבים וממשיכים לערבב תוך כדי בישול כחמש דקות. שופכים מעל את ציר הבקר ואת הבירה. מוסיפים את הטימין וכוכבי אניס. ממליחים ומפלפלים. מכסים ואופים בתנור במשך שעתיים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן