4 מנות
זמן ההכנה: 10 דקות
זמן אפיה: שעה
מצרכים:
3 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה שטופים ופרוסים דק
3 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
1 שן שום פרוסה דק
מלח ופלפל לפי הטעם
טימין
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות ומשמנים תבנית חסינת אש.
בסיר קטן ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית ואז מוסיפים את השום ומזהיבים אותה קלות.
מעמידים את פרוסות תפוחי האדמה ומצמידים אותם אחת לשניה. כשכל פרוסות תפוחי האדמה מסודרים שופכים מעל את תערובת החמאה.
מפלפלים וממליחים לפי הטעם ומפזרים מעל טימין טרי.
מניחים מעל התבנית רדיד אלומיניום. אופים במשך שעה עד שתפוחי אדמה זהובים.