מרק קרם אספרגוס (Veloute d'asperges )

כיום ניתן להשיג אספרגוס כל השנה. אפשר להכין אותו מאספרגוס ירוק או לבן. ישנה אפשרות להגיש מרק זה חם או קר. בהכנה הזו טעמו של האספרגוס מאוד מובלט.

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: 20 דקות

מצרכים:

חבילת אספרגוס לבן או ירוק

חצי ליטר ציר עוף או ציר ירקות

1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)

2 כפות חלב

1 כף קורנפלור

קרם פרש לקישוט

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל גרוס

אופן ההכנה:

אם משתמשים באספרגוס עבה יש צורך לקלף את הקליפה הנוקשה. שוטפים אותם ומסננים. חותכים מן הגבעולים את הקצוות העליונים באורך כ-3 ס"מ, מניחים בצד.

פורסים את הגבעולים לפרוסות דקות. בסיר קטן מרתיחים מים עם כפית מלח גס. כשהמים רותחים מוסיפים את קצוות האספרגוס ומבשלים כ – 3 דקות. מסננים מיד ושמים במי קרח על מנת לשמור על צבעם.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן