4 מנות
מצרכים:
400 גר בשר ( נתח קצבים או שניצל עגל )
1 בצל קצוץ דק
6 בצלי שאלוט קצוצים
סלסלת פטריות
ציר בקר
2 כפות חרדל דיז'ון
שמנת בישול או שמנת צמחית
שמן או חמאה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
פורסים את הבשר לרצועות. שוטפים את הפטריות וחותכים אותם לרבעים.
בסיר רחב ממיסים את החמאה או מחממים את השמן. מטגנים את הבשר תוך כדי תנועה על מנת לסגור אותו מכל צדדיו. מוסיפים את הבצל ואת בצלי השאלוט, מזהיבים. מוסיפים את ציר הבקר והחרדל, מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.
מוסיפים את הפטריות והשמנת וממשיכים לבשל עוד כרבע שעה. מתקנים את התיבול ומגישים עם אורז או פירה.