סופלה אביבי

4 מנות

זמן הכנה: 30 דקות

זמן אפיה: 30 דקות

מצרכים:

400 גר' תפוחי אדמה

200 גר' קישואים

200 גר' כרובית

100 גר' גבינה צהובה

100 מ"ל

1 כף פרורי לחם

4 ביצים

15 גר' חמאה

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום של 210 מעלות (7). מחממים בסיר מים ומוסיפים שתי כפות מלח בישול.

מקלפים את תפוחי האדמה והקישואים. שוטפים את הכרובית. כשהמים רותחים, מוסיפים את הירקות ומבשלים אותם עד שמתרככים. מועכים אותם לפירה חלק.

מפרידים בין החלמונים והחלבונים. מוסיפים את החלמונים לפירה ומערבבים היטב. מוסיפים לתערובת את השמנת ואת הגבינה ומערבבים שוב.

מקציפים את החלבונים עם מעט מלח לקצף יציב. מוסיפים אותם לתערובת הירקות בתנועות קיפוליות. מפלפלים וממליחים לפי הטעם. משמנים תבנית סופלה, שופכים מעל את תערובת הירקות ומפזרים מעל את פירורי הלחם. אופים כשלושים דקות או עד שייצא שחום.



שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן