דג באס בנוסח בסקי

4 מנות

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול: 15 דקות

זמן אפיה: 20 דקות

מצרכים:

3 עלי דפנה

1 בוקה גרני (כרישה, טימין, עלה דפנה, פטרוזיליה )

1 בצל

2 שיני שום

2 כפות שמן זית

פפריקה

פלפל קייאן

1 פלפל ירוק

1 פלפל צהוב

1 פלפל אדום

1 קופסא רסק עגבניות

3 עגבניות

1/2 ליטר מים

4 פילה באס

אופן ההכנה:

יש לחתוך את הפלפלים לקוביות, לפרוס דק את הבצל ואת שיני השום .

בסיר סוטאג' מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל ואת השום ומזהיבים .מוסיפים את קוביות הפלפלים ומקפיצים .

מקלפים את עגבניות וחותכים אותן לחתיכות .מוסיפים אותן לסיר יחד עם רסק העבניות, עלי דפנה, הבוקה גרני .מתבלים עם הפפריקה והפלפל קאייון לפי הטעם .מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות כשמדי פעם מערבבים .

מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את אש .ממשיכים לבשל תוך בעבוע קל .מדי פעם מערבבים עד קבלת מרקם סמיך .

מחממים תנור לחום של 210 מעלות (7) מניחים את פילה הבס בתבנית ושופכים מעל את הרוטב .אופים במשך עשרים דקות .

 

 

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן