ל6 מנות
12 יחי' פילה באס
שמן זית
חמאה
מלח ופלפל
לרוטב:
שני מיכלי שמנת בישול
שני פילטים אנשובי
50 גר פטריות פורצ'יני מושחים ככ10 דקות במים חמים וקצוצים
2 שיני שום קצוצות דק
הכנת הרוטב:
שמים בסיר את הפטריות ,האנשובי והשמנת.מביאים לרתיחה.מוסיפים את השום.מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך ומקבל גוון חום בהיר.ממליחים ומפלפלים .
ממיסים במחבת שמן וחמאה .כשחם מניחים את הדגים על צד העור ומטגנים כ 3 דקות ואז הופכים ומטגנים בערך עוד דקה .
מניחים בצלחת עם רוטב מעל.
אפשר להגיש עם אורז או פירה .
בתאבון.