תפוחי אדמה קטנים מוקפצים

מצרכים:
1/2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים עם קליפתם
4 שיני שום
2 בצלים פרוסים לחצאי טבעות
2 כפיות כמון
1 כף עשבי פרובנס
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
שמים בסיר את תפוחי האדמה ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים מעט.
מקררים מעט, מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות.
במחבת שמים שמן זית ומתחילים להזהיב את הבצל, מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים להקפיץ כך שתפוחי האדמה יזהיבו מכל צד.
מוסיפים את השום הקצוץ דק, מתבלים בעשבי פרובנס, כמון, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
ניתן להחליף את שמן הזית ב 60 גר' חמאה או בשומן אווז
בתיאבון!

IMGP3431

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן