תבשיל של תפוחי אדמה וערמונים

4 מנות

מנה מאזור של אוברן (Auvergne) .מנה חורפית ומאוד מנחמת. אפשר להגיש לצד סלט חסה.

זמן ההכנה: 30 דקות

זמן בישול: 40 דקות

מצרכים:

800 גר' תפוחי אדמה

1 שן שום

1 חבילה קטנה של פטרוזיליה

300 גר' גבינה צהובה מגוררת

50 גר' של קרם פרש (שמנת 42%)

200 גר' ערמונים (2 חבילות)

2 כפות שמן תירס

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה, שוטפים וחותכים אותם. במחבת מחממים את השמן. כשהשמן חם מוסיפים את חתיכות תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים. מערבבים. מקלפים את שן השום וקוצצים אותה. מוסיפים למחבת. שוטפים את הפטרוזיליה וקוצצים אותה. מוסיפים למחבת ומערבבים שוב. ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה זהובים היטב.

מוסיפים את הערמונים, מערבבים ואז תוך כדי ערבוב מוסיפים את הגבינה כך שהיא תעטוף את כל תפוחי האדמה. כל זה נעשה על אש נמוכה.

לבסוף מוסיפים את השמנת ומערבבים שוב. מגישים מיד.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן